top of page

Esküvőre

Kedves Jegyespár!

 

Az esküvő két szerelmes életének egyik legfontosabb és leggyönyörűbb pillanata, ahol mindennek tökéletesnek kell lennie.

Ha Ti is a tökéletességre, megbízhatóságra és teljes körű kiszolgálásra vágytok, akkor fogadják tőlünk szeretettel ajánlatunkat.

 

Esküvői menü a Várkapitány Étteremben (minta)

 

Leves: Újházy Tyúkhúsleves (4 személyes tálakban) + főtt hús, torma, kenyér

Főétel I. : Bakonyi sertésborda galuskával vagy Sertéspörkölt tésztával (4 személyes tálakon)

Főétel II. : Várkapitány Sültes tál ( 4 személyes tálakon)

Töltött rántott karaj, Rántott sajt- rántott gomba, Sült csirkecomb, roston sült pulykamellKöret : petrezselymes burgonya, rizi-bizi, házi savanyúság

Éjfélkor: Töltött káposzta ( Chafingben tálalva)

 

Italfogyasztás: az csomag tartalmaz korlátlan fogyasztást a következő italokrasör, bor, rostos és szénsavas üdítőitalok, szénsavas és mentes ásványvizek! Emellett aperitif- rövidital bekínálása érkezéskor , illetve süteményt és tortát lehet hozni!

 

Reméljük, hogy kínálatunk elnyeri tetszésüket.

Amennyiben egyéni kívánságaik vannak, szívesen együttműködünk Önökkel annak megvalósításában.

Igény esetén kitelepülünk más településre is (többek között Budapesten és Nógrád megye több településén is bonyolítottunk le már esküvőket.)

Éttermünk az elmúlt 20 évben számtalan sikeresen lebonyolított esküvő helyszínei voltak. Az igényességnek a növekvő elvárásoknak megfelelni számunkra öröm és sikerélmények forrása.

Esküvői szertartásukat is megtarthatják nálunk -ha az időjárás megengedi- az étterem mellett lévő Nepomuki Vendégház udvarán festői környezetben.

Készséggel állunk rendelkezésükre, várjuk szíves megrendelésüket!

bottom of page