2017.11.27.

Várkapitány Étterem kft. gyakornok programja

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A kedvezményezett neve: Várkapitány Étterem Korlátolt Felelősségű Társaság

A projekt címe: "Várkapitány Étterem Kft. gyakornok programja Drégelypalánkon"

A szerződött támogatás összege: 4.404.696,-Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2017.november 30.

A projekt azonosító száma: GINOP-5.2.4-16-2016-00186

A Várkapitány Étterem Kft. 2016 januárjában 4,42 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert Széchenyi 2020 program a „Gyakornoki program pályakezdők támogatására” pályázati programjának keretében. A Drégelypalánkon megvalósuló projekt 1-1 pincér és szakács gyakornok foglalkoztatására és munkavégzéséhez szolgáló munkaeszközök beszerzésére irányul.

 

A VÁRKAPITÁNY ÉTTEREM Kft. 1996-ban jött létre, azóta működteti a Drégelypalánk központjában (az egykor Szondi György által védett Drégelyvár mindössze 1 km-re áll) található Várkapitány Éttermet.

 

Több, mint 10 éve folyamatosan végzünk gyakorlati képzést, elsősorban szakács és pincér tanulók részére biztosítunk gyakorlati képzőhelyet.

Éttermünk alkalmas családok, cégek, turistacsoportok vendégül látására, de külön terem is rendelkezésre áll, akár étkeztetésére, akár prezentációk megtartására, e mellett esküvők, bálok, osztálytalálkozók, vállalati rendezvények, termékbemutatók megrendezésére is kiválóan alkalmas. A vendéglátás rugalmasságára jellemző, hogy az étterem kérésre kitelepül a megrendelő által megszabott helyszínre, kb. 300 fő ellátását téve így lehetővé. A Catering szolgáltatást akár a megye határán kívülre is biztosítani tudjuk, az ehhez szükséges összes eszközök rendelkezésre állnak.

 

A projektünk célja cégünknél korábban gyakorlati képzést szerzett 2 fő (1-1 pincér és szakács) tanuló foglalkoztatása gyakornokként. Munkájukat vállalati gyakornok kapcsolattartó segítette a foglalkoztatás első 9 hónapjában. A gyakornokok munkavégzéséhez sokkoló hűtőt, mikrohullámú sütőket, valamint kisértékű poharakat, tányérokat valamint serpenyőket és fedőket is beszereztünk.

 

Projektünk hozzájárul a korábban cégünknél gyakorlati képzésen résztvevő pincér és szakács szakmunkások munkatapasztalatának megszerzéséhez. Ismerős környezetben kezdhették meg a 2016-ban végzett tanulók szakmai pályafutásukat. Mestervizsgával és nagy gyakorlattal rendelkező vendéglátó szakemberek segítik szakmai előre-menetelüket a gyakornokoknak. A családias környezet segíti a szakmai gyakorlati ismeretek hatékony átvételét.

 

A projektünk eredményeként mind a szakács, mind a pincér gyakornokunk alkalmassá válik akár társaságunknál való hosszú távú munkavégzésre, akár arra, hogy az ország bármely részén megállják helyüket a vendéglátó szakmában.

 

 

 

 

 

További információ kérhető:

Várkapitány Étterem Kft. 

Által Attila, ügyvezető

Elérhetőség: +36-30-250-6695,varkapitany@vipmail.hu

Hol talál meg?

 

2646 Drégelypalánk, Honti u. 23.

Nyitvatartás:

Hétfőtől-csütörtökig: 8- 21 óráig

Péntek- szombat: 8-24 óráig

Vasárnap: 11-21 óráig

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now